Scroll to top

Интересни визитки


onewebadmin - April 26, 2018 - 0 comments

Какво по-хубаво за един бизнес от това да направиш перфектно първо впечатление? Кой е най-бързият и ефективен начин да предизвикаш вниманието на потенциалните клиенти при първа среща? Визитката е нарицателно за стил, мисъл, креативност. В Акорн, ние обичаме нестандартните решения и търсим вдъхновение навсякъде – визитките не са изключение. Ето ги нашите фаворити, намерени из дебрите на интернет.

Тази визитка е не само практична, но и повод да я сложим в чантичката си, ако решим да правим филийки с кашкавал. Или да настържем малко гауда за спагетите на работа.

Тук наблюдаваме закачки от ежедневието на програмиста – notepad е една неостаряваща класика, а няколкото подредени визитки създават чувство за ред, но и за креативно мислене.

Fidget спинърите вече не са модерни, но желанието да си играем с нещо освен, че е пристрастяващо, няма и възрастова граница. Тази визитка ни осигурява нещо неочаквано -няколкоминутен въображаем диджей сет, когато сме сигурни, че никой не ни гледа.

Парче месо за визитка? Доста дръзко решение, но толкова креативно, че бихме искали един-два кашона от него, за всеки случай.

Друга „играчка“ за ръцете ни е тази визитка, която освен ефектна, не изглежда и много скъпа за изработване.

Можете да разгледате нашите проекти в сайта ни.