Scroll to top

Фотографски и видео услуги

Продуктова фотография!

Дигиталната продуктова фотоградия е огромен и важен аспект, който трябва да помислите, когато се опитвате да убедите хората да купуват вашите продукти.  Онлайн пазаруването очевидно нараства все повече и повече в наши дни. Не само можете да намерите почти всичко необходимо с едно просто търсене, онлайн пазаруването е ефективно и често е по-икономично от обиколката по магазините. Силата на изображението е трудно да се игнорира и ако не включвате изключителни изображения на продуктите си, може да загубите продажби и потенциални клиенти.

Защо продуктовата фотография е толкова важна?

Продуктовата фотография е важна. Всъщност е толкова важна, че може да е разликата между спечелването и загубата на много клиенти, съответно на много паир. Посетителите на Вашия сайт винаги ще бъдат привлечени към изображението, преди да прочетат текста на страницата, което означава, че трябва да сте сигурни, че Вашите изображения изглеждат страхотно.

Една снимка – много възможности

Всеки път, когато изображенията на продукта са заснети правилно и са с високо качество, можете да ги използвате отново в спектър от различни канали. Много е вярно, че едно изображение казва хиляда думи. Както можете да видите, когато става въпрос за създаването на перфектната снимка на продукта, има много за казване. Гледайте на професионалните снимки като на актив, който ще Ви помогне да развиете бизнеса си.

Как да направите страхотни снимки?

Може би си мислите, че все още не сте професионалист, но това изобщо няма значение. Има блогове или уебсайтове, които можете да посетите, които могат да ви предоставят много съвети за правене на професионални продуктови снимки.

Ако все пак искате да сте сигурни, че снимките са с високо качество, най-добре се обърнете към професионалист. Ние, в Acorn, ще Ви предложим всичко необходимо. С наша помощ ще създадете вдъхновяващи снимки, които ще предизвикват интереса на клиентите Ви. Ние знаем, че колкото по-привлекателни изглеждат Вашите продукти, толкова по-голяма е вероятността да получите продажба.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.