Scroll to top

Рекламни услуги.

Пълна гама от рекламни услуги

Фирмена идентичност

Фирмена идентичност

Лого Дизайн, изработка на Brandbook, визитни картички, фирмени папки, бланки и пликове, сувенирна реклама.

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на опаковки и етикети, рекламни карета, флаери, стикери, брошури, каталози, менюта, плакати, картички и покани, POS материали.

Външна реклама

Външна реклама

Брандиране на търговски обекти, тенти, светещи и информационни табели, превозни средства, болборд, ситилайт и др.

Печатни услуги

Печатни услуги

Дигитален, широкоформатен, офсетов, сито, тампонен, топъл и трансферен печат, каширане, щанц форми, печат върху текстил, довършителни работи.

Дигитални услуги

Дигитални услуги

Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, уеб базирани решения, сео оптимизация, дигитален маркетинг, презентации, рекламни банери и др.

Фото и Видео заснемане

Фото и Видео заснемане

Продуктова фотография, oбработка на снимки, заснемане с дрон, 360 снимки, корпоративни видео клипове, монтаж и обработка.

Проекти

Част от нашето портфолио

В днешния бързо развиващ се дигитален свят човек може лесно да започне да мисли, че старите методи за реклама, използващи класическите мастило и хартия, вече не са нужни на бизнесите. Технологиите са се вплели в нашия живот и са променили начина, по който работим, учим и откриваме.

Поддържането или изграждането на Вашето конкурентно предимство ще разчита на непрекъснатата технологична интеграция, но не можете да пренебрегвате и силата на класическата, печатна реклама. Мастилото и хартията винаги ще имат своето място в живота Ви щом става въпрос за раклама на бизнеса Ви.

Клиенти

Част от нашите клиентите

В Acorn вярваме, че за постигането на едно добро сътрудничество е важно доверие и лоялност, което води несъмнено до най-добрите и ефективни резултати.

Имате нужда от специфична реклама?

Свържете се с нас, ако не откривате услугата от която имате нужда.