Scroll to top

Външна реклама

Брандиране на превозни средства|

Замисляли ли сте се, че служебните Ви автомобили могат бъдат нещо повече от просто превозно средство? Те са идеални за популяризиране на Вашия бранд, продукт или услуга и е грехота да не ги натоварите със задачата да Ви рекламират.

Независимо дали шофирате из града, обикаляте магазините или сте заседнали в задръстване, постоянно сте заобиколени от превозни средства, както движещи се, така и статични. Така че, ако сте бизнес с автопарк или само с едно превозно средство, трябва да обмислите брандиране на превозни средства като съществена част от маркетинга на Вашия бизнес. Ето защо:

Ще направите впечатление на огромен кръг от хора

Статистиката казва, че рекламата на превозни средства може да произведе от 40 000 до 60 000 импресии на ден. Това са много хора – от възрастни шофьори и деца пътници до тийнейджъри, които минават. Това ще засили значително силата на Вашата марка, тъй като Вашето лого ще стане по-разпознаваемо, независимо дали клиентът е търсел конкретно Вашите услуги по това време.

Инвестицията, която ще направите, е дългосрочна

Помислете колко пари може да струва рекламата във вестник, например. Тя Ви дава видимост за около седмица. Опаковането на превозни средства означава, че рекламата Ви се използва постоянно през целия ден, всеки ден. Рекламите за превозни средства могат да продължат дълго време.

Идеалната движеща се реклама

Повечето реклама са залепени на определено място. Вестник или уебсайт например. Въпреки това превозните средства очевидно са мобилни, така че могат да бъдат поставени навсякъде, където прецените, че може да минават множество потенциални клиенти. Вашата марка не е ограничена до едно място – Вашето съобщение може да бъде разпространено до всяка точка на света, до която стигне автомобилът.

 

Ние в рекламна агенция Acorn ще брандираме фирмените Ви превозни средства, за да ги превърнем в пътуващи реклами, а Вие ще достигнете до хората, които наричате свои клиенти.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.