Scroll to top
bg

Печатни услуги


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ВИДОВЕ ПЕЧАТ И МАТЕРИАЛИ

digital

Дигитален печат

Дигиталният печат се характеризира с това, че позволява директното отпечатване на цифрови (дигитални) изображения върху.. .

large

Широкоформатен печат

Под широкоформатен печат се разбира дигитален печат върху изделия с ширина над 45 сантиметра. Най-често използвана е мастиленоструйната.. .

offset

Офсетов печат

Когато са необходими големи тиражи, е най-изгодно да се разчита на офсетовия печат, понеже при него се постига най-ниска себестойност на отпечатаното.. .

screen

Ситопечат

Като техника ситопечатът много наподобява офсетовия печат, но при него се използва сито, през което преминава мастилото, преди да се отпечати.. .

pad

Тампонен печат

Тампонният печат е разновидност на офсетовия печат, която се използва широко в рекламната индустрия. Тази печатна технология позволява принтирането.. .

warm

Топъл печат

Тази печатна техника е разновидност на офсетовия печат, но при нея се отпачатва отделен пласт фолио върху повърхността на изделието.. .

transfer

Трансферен печат

Интересното при трансферния печат е, че изображението първо се отпечатва в огледален вид върху хартия, преди да се отпечати върху.. .

stitchery

Бродерия върху текстил

Имате нужда от брандирани хавлии, кърпи, покривки, текстилни салфетки, чаршафи, чехли, халати, спално бельо или облекло? Ние в Acorn можем да ви.. .

textiles

Печат върху текстил

Какъв по-добър начин да рекламирате бизнеса си от това да имате ваше брандирано работно облекло? Печатът върху тениски, якета, ризи.. .

punching

Щанцоване и щанц форми

При щанцоването се използват преси, които изрязват различни по големина и сложност форми. Можем да щанцоваме различни материали включително.. .

sticking

Каширане

Залепването на два различни материала един за друг се нарича каширане. Този процес се използва за направата на различни триизмерни рекламни.. .

finishing

Довършителни ускуги

Готови сме да сгънем картонените ви кутии и опаковки за вас, да залепим пликовете за писма или да сложим всичко необходимо в найлонови пликове.. .

Acorn toper footer

Създайте вашата фирмена идентичност

Свържете се с нас за безплатна консултация!