Scroll to top
bg

Дизайн на рекламни материали


ДИЗАЙН, АДАПТАЦИЯ И ПРОИЗВОДСТО

packs

Дизайн на опаковки и етикети

Ние работим с широк набор от печатна технология, което ни позволява да се адпатираме бързо и да подходим индивидуално към всеки.. .

advertising

Дизайн на рекламни карета

Всеки ден се сблъскваме с рекламни карета, поместени във вестници и списания, но колко от тях са запомнящи се? Нашият екип знае как.. .

flyers

Дизайн на флаери

Флаерите са чудесни за промотиране на нов продукт, услуга или защо не изцяло нов бизнес? Тяхната сила се състои в това, че те не само.. .

stickers

Дизайн на стикери

Забелязали ли сте, че стикерите са отново на мода? Освен, че с тях може да разкрасите облика на вашия лаптоп, стикерите ви помагат.. .

brochures

Дизайн на брошури

Бъдете на една крачка пред конкуренцията със специално изготвените за вас брошури. Потенциалът на брошурата често бива.. .

catalogs

Дизайн на каталози

Имате голям брой продукти, които искате да представите пред вашите клиенти и партньори? Тогава най-вероятно се нуждаете от каталог.. .

magazines

Дизайн на списания

С какво списанието се отличава от вестника? С уникалния си дизайн, разбира се! За да се продава добре едно списание, то се нуждае от.. .

menu

Дизайн на менюта

Всяко едно заведение, от кварталното кафене, до най-скъпия ресторант, заслужава добре изглеждащо меню. Клиентите възприемат предлаганите.. .

posters

Дизайн на плакати

Ние можем да създадем плакати, които напълно да отговарят на вашите изисквания, тъй като вярваме, че качеството на крайния продукт е.. .

invitations

Дизайн на картички и покани

Дайте нов живот на вашите картички и покани. Ние в рекламна агенция Acorn вярваме, че картичките и поканите въздействат много.. .

pos

Дизайн на POS материали

Ние не се спираме пред нищо, защото обичаме работата си. Неща като плакати, скреч карти, уоблер, подови стикери, шелфлайнери, некхенгери.. .

01.

Нестандартни изделия

Нестандартнтие изделия изискват нестандартни решения, нестандартен дизайн, нестандартен подход. Ние в Acorn обичаме да сме нестандартни.. .

Acorn toper footer

Създайте вашата фирмена идентичност

Свържете се с нас за безплатна консултация!