Scroll to top

Външна реклама

Брандиране на търговски обекти|

Визията на Вашия офис или бизнес помещение или магазин е първото нещо, което бъдещите Ви клиенти ще забележат, когато дойдат да Ви посетят. Както знаем, това създава първо впечатление и често може да бъде ключов фактор при вземането на решение за покупка. Ето защо Аcorn e тук, за да осигури визуално привлекателен външен вид за Вашия бизнес.

Ето защо брандирането на търговски обекти е толкова важно:

Външната реклама е с високо въздействие

Външната реклама е част от средата, следователно не може да бъде заглушена или изключена с едно движение на превключвателя като телевизия и радио. Винаги е там и зрителите нямат контрол дали я виждат или не. Картините и изображенията могат да повлияят подсъзнателно на мозъка ни, те оставят идеи и спомени в съзнанието ни, без дори да гоосъзнаваме. Това дава по-голямо въздействие на кампанията Ви за по-дълъг период, отколкото може да очаква зрителят, защото не може да бъде избегнато.

Страхотен начин да достигнете до широката аудитория

Брандираният магазин е страхотна маркетингова платформа за марки и бизнес, които се опитват да достигнат до по-широка аудитория. Външната реклама е публична и има директен достъп до потребителите, който понякога може да бъде трудно достижим. Той предоставя важна информация, дори когато клиентите са погълнати от ежедневните си задачи и следователно е чудесен начин да достигнат до тях.

Ще направи марката Ви по-разпознаваема

Външната реклама показва фирмената информация по креативен, атрактивен начин, който информира потребителите за името на фирмата, логото, информацията за контакт и какво могат да направят за тях. Освен това тя допълва цялостна стратегия за разпознаване на марката. Брандирането на Вашия търговски обект е влиятелна маркетингова техника, която рекламира едно и също съобщение често. Тази многократна маркетингова техника забива посланието на марката на хората, които правят Вашата марка запомняща се.

След първоначален преглед, като направим снимки и мерки, ще Ви предоставим чернови за изпълнение и визуализация. Има множество опции и трябва да се направи избор в зависимост от желания ефект, обработваема област, вида на използваната среда и начина на изпълнение и инсталиране.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.