Scroll to top
bg

Външна реклама

Брандиране на тенти!

Когато мислите за външна реклама, първото нещо, което идва на ум за повечето хора, е голям билборд по магистралата или светещ знак в центъра на града. Но външната реклама е много повече от големи, цветни, LED билбордове. Външната реклама може да бъде на всичко – от фронтове на магазини, влакове и автобуси, тротоари и пейки, камиони и превозни средства и тенти.

В днешно време хората прекарват повече време далеч от дома, давайки на външната реклама потенциал за достигане до активни потребители. В Acorn знаем това. Ето защо една от услугите, която предлагаме на своите клиенти, е брандиране на тенти:

С помощта на тентите може да намалите бюджета си за реклама

Външната реклама осигурява висока възвръщаемост на инвестициите и колкото по-голям е бюджетът, изразходван за външна реклама, толкова по-голяма е възвръщаемостта. Рекламата на открито като банери, тенти и макети е рентабилна в сравнение с други търговски медии като телевизия, радио и вестници поради способността им за ребрендинг. Когато имате ограничен маркетингов бюджет, тези продукти намаляват значително сумата, която бихте изразходвали.

Идеални са за таргетиране

Местоположението е всичко, що се отнася до външната реклама. Външната реклама се възползва от конкретно насочени места, базирани на индустрията. С помощта на външна реклама можете да насочите аудиторията си в конкретен град или пазар. Можете също така да се свържете с демографски групи, възрасти и група хора с доходи.

Тентите привличат вниманието

Тентите могат да бъдат позициониране навсякъде:  търговски центрове, бензиностанции, автобусни спирки, офис сгради – места, където хората прекарват много време, използвайки стратегически, творчески произведения на изкуството, които привличат вниманието по цветен, забавен или умен начин. Тентите стоят самостоятелно, така че не е необходимо да се конкурират с други реклами като други медии. Колкото по-висококачествена е изработката, с ангажиращ графичен дизайн, толкова повече внимание ще спечели Вашето съобщение.

Позволете на Вашите тенти да заживеят собствен живот. Обикновената тента е предназначена да пази сянка и сушина. Брандирана тента прави много повече от това – тя рекламира, тя създава атмосфера, тя ви прави разпознаваеми, тя продава – идеи, продукти, услуги, тя поражда емоции. Тя може да бъде бижуто на Вашия ресторант, кафене, бар или магазин.

Постигаме високо качество и отличителност, чрез нашите високотехнологични техники на офсетов, дигитален и широкоформатен печат.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.