Scroll to top

Печатни услуги

Бродерия върху текстил!

Имате нужда от брандирани хавлии, кърпи, покривки, текстилни салфетки, чаршафи, чехли, халати, спално бельо или облекло? Обърнете се към красотата на бродерията и въздействието и върху клиента.

Бродираното облекло e идеален подарък за партньори, съществуващи клиенти и бъдещи такива. То е дълбок и обмислен жест, който предава послание на получателя. И всъщност това е чудесен начин да дадете на марката на бизнеса си малко експозиция. Подаряването на бродирани облекла на представителите на компанията, може да извърви дълъг път към насърчаване на добрата воля, която е важна за всеки бизнес. Личните взаимоотношения са от решаващо значение във всяка индустрия и облекло за бродерия е полезно за насърчаването им.

Бродерия се използва за брандирането на меки, луксозни стоки от години и се определя като изкуството за декориране на тъкани с помощта на игла и конец или плат, който е бродиран.

Бродирането може също да се прилага с други материали като метални ленти,перли, мъниста, птичи пера и пайети. Машинното бродиране се създава с помощта на специализирани машини, които могат да разчитат проекти на компютърни езици.

Ние в Acorn можем да Ви осигурим високо качество на бродерията върху различните видове текстил. Използването на бродерия върху текстил е един чудесен и най-вече стилен начин да брандирате Вашите фирмени аксесоари и дрехи. Защо? Защото едно избродирано лого изглежда много по-красиво и трайно от отпечатаното такова.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.