Scroll to top
bg

Печатни услуги

Бродерия върху текстил!

Имате нужда от брандирани хавлии, кърпи, покривки, текстилни салфетки, чаршафи, чехли, халати, спално бельо или облекло? Обърнете се към красотата на бродерията и въздействието и върху клиента.

Бродираното облекло e идеален подарък за партньори, съществуващи клиенти и бъдещи такива. То е дълбок и обмислен жест, който предава послание на получателя. И всъщност това е чудесен начин да дадете на марката на бизнеса си малко експозиция. Подаряването на бродирани облекла на представителите на компанията, може да извърви дълъг път към насърчаване на добрата воля, която е важна за всеки бизнес. Личните взаимоотношения са от решаващо значение във всяка индустрия и облекло за бродерия е полезно за насърчаването им.

Бродерия се използва за брандирането на меки, луксозни стоки от години и се определя като изкуството за декориране на тъкани с помощта на игла и конец или плат, който е бродиран.

Бродирането може също да се прилага с други материали като метални ленти,перли, мъниста, птичи пера и пайети. Машинното бродиране се създава с помощта на специализирани машини, които могат да разчитат проекти на компютърни езици.

Ние в Acorn можем да Ви осигурим високо качество на бродерията върху различните видове текстил. Използването на бродерия върху текстил е един чудесен и най-вече стилен начин да брандирате Вашите фирмени аксесоари и дрехи. Защо? Защото едно избродирано лого изглежда много по-красиво и трайно от отпечатаното такова.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.