Scroll to top
bg

Печатни услуги

Дигитален печат!

Дигиталният печат е съвременен метод, който обхваща множество различни техники, включително мастиленоструен печат и лазер. Изображението директно се пренася от цифровото му описание (във вид на компютърен файл) към физическия носител – хартия или друга печатна медия. При дигитален печат изображенията се изпращат директно на принтера с помощта на цифрови файлове като PDF файлове. Това елиминира необходимостта от печатна форма, която се използва при други видове печат, като литография, и може да спести време и пари (освен ако не печатате в по-голям брой).

Използва се за малки тиражи и позволява бързо и качествено изработване на единични бройки, както и печат на текстове с променящи се участъци – нещо, което е твърде скъпо и трудоемко при офсетовия печат. Съвременният дигитален печат използва лазерни или мастиленоструйни принтери, съответно с тонер и мастило. Мастилото или тонерът не попиват в хартията, както обичайното мастило, а образуват слой на повърхността.

Обикновено изисква по-малко отпадъци по отношение на използваните химикали и загубата на хартия при създаването им.

Високотехнологичните машини, с които разполагаме, ни позволяват да принтираме изображенията с изключително високо качество, което по никакъв начин не отстъпва на офсетовия и широкоформатния печат.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.