Scroll to top

Фирмена идентичност

Дизайн на бланки и пликове!

Искате ли да изглеждате професионално пред своите клиенти и партньори? 

Искате ли да изкачите бизнеса си на следващото ниво? 

Направете го с помощта на брандирани рекламни материали, с които ще впечатлите всеки, който има досег до Вашия бизнес.

Брандирането по дефиниция е маркетингова практика, при която една компания създава име, символ или дизайн, който е лесно идентифицируем като принадлежащ на компанията. Това помага да се идентифицира даден продукт и да се разграничи от други продукти и услуги в бранша. С помощта на брандинга ще помогнете да компанията си да се изкачи на следващото ниво, ще изглеждате професионално и привличате с лекота нови клиенти, които с радост ще се превръщат в лоялни такива.

Защо е важно да създадем бранд?

Брандирането е важно, защото не само това, което прави незабравимо впечатление на потребителите, но позволява на Вашите клиенти и партньори да знаят какво да очакват от Вашата компания. Вашата марка е изградена, за да бъде истинско представяне на това кой сте като бизнес и как искате да бъдете възприети. За да подобрите имиджа на компанията си, доверете се на брандирани материали като бланки и пликове.

Защо бланки и пликове?

Когато клиентите и партньорите ви получат брандирана кореспонденция, у тях се затвърждава усещането, че работят с бизнес, който е здраво стъпил на земята и държи на своето име и репутация. Пликовете за писма и бланките за писма, които са брандирани с Вашата уникална визия, въздействат силно върху получателя и усилват съдържанието и възприятието на написаните текстове.

Как да брандирате своите бланки и пликове?

За брандирането на бланки и пликове не е нужно да създавате нещо ново. Достатъчно е да отпечатате логото на фирмата и най-простите данни за контакт: електронна поща, web site или телефон за контакт. Това е напълно достатъчно да привлече вниманието, а с високо качество на изработката ще се превърне в ценен актив за компанията.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.