Scroll to top

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на брошури|

Брошурите са един от най-добрите начини за укрепване на бизнеса, без значение дали става въпрос за голяма компания или за току що стартиращ бизнес. Те са един от най-разнообразните маркетингови инструменти и служат като интерактивно ръководство при обяснение на продукти и услуги. С тяхна помощ можете да посочвате ключови характеристики и ползи за потенциалните клиенти. Така ще дадете на клиентите си повече яснота при работа с Вас и ще ги улесните при избора им на партньор, с когото да работят, за постигане на личните си цели.

Силата на брошурата...

Вашата брошура може и трябва да бъде повече от лист хартия. Тя може да бъде истинско бижу, което потенциалните Ви клиенти и партньори да запазят с удоволствие и да прочитат с лекота и желание.

За да се превърне в това, Вашата брошура трябва да бъде създадена по правилния начин. Бъдете на една крачка пред конкуренцията със специално изготвените за Вас брошури. Потенциалът на брошурата често бива осакатен от лошия дизайн. И обратното, добре създаденият дизайн, с внимание към детайлите, може да превърне една брошура в материал, който генерира много печалби и нови клиенти. Ние ще помогнем за това.

Какво отличава брошурата от флаера?

За разлика от флаера, в брошурата можете да включите повече информация, която допълнително да въздейства върху потребителя. Много е важно да се намери златната среда между текст и визия. Ние постигаме този баланс, чрез индивидуален подход към всеки наш клиент.

Доверете ни се за изготвянето на идеалната брошура, която да представите на събитие, да раздавате на вече съществуващи клиенти или да разпратите на потенциални нови такива. Можете да я използвате за промотиране на бизнеса си, представяне на нова услуга или други нужди на Вашия бизнес. Със специално създаден за Вас дизайн, ще можете да напечатате брошура с високо качество и внимание към всеки детайл – чудесното решение, което ще превърне бизнеса Ви в марка, която потребителите лесно разпознават.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.