Scroll to top
bg

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на флаери и листовки!

Рекламните материали ще Ви помогнат да развивате и популяризирате бизнеса си. Така че, ако искате да създадете най-добрите от тях с максимална оптимизация на разходите и бърза, професионална работа, можем да създадем за Вас някои от най-известните печатни материали:

Флаери

Флаерите са перфектен инструмент, който Ви позволява да общувате, съветвате, убеждавате и се свързвате с клиенти, приятели, местни общности и семейства. Именно това е причината флаерите обикновено да се отпечатват в големи количества. Създавайки персонализирани флаери, можете да получите далеч по-добри резултати и можете да направите бизнеса си по-конкурентоспособен, привлекателен и успешен.

Не сте сигурни как искате да изглеждат Вашите флаери? Не се притеснявайте, с наша помощ ще успеете да създадете идеалните флаери, които предават  точно посланието на Вашата компания.

Листовки

Листовките се използват с рекламни цели и са много подобни на добре познатите флаери, но имат една или повече гънки. Те са идеални за предаване на голямо количество подробна информация, като същевременно са компактни по размер. Изберете тежестта на хартията с опция за ламиниране и сгънете от размери A5, A4 и A3.

Нуждаете се от произведения на изкуството? Ние сме тук, за да ви помогнем в избора Ви и ще работим с Вас за създаването на качествени листовки, които ще се гордеете да раздадете.

Флаерите и листовките са чудесни за промотиране на нов продукт, услуга или защо не изцяло нов бизнес? Тяхната сила се състои в това, че те не само запознават хората с Вас, но и в това, че могат да предоставят полезна информация в интересен и сбит вариант. Това е напълно достатъчно, за да накара притежателя на флаера да прояви интерес и да потърси повече информация за Вас или за Вашите продукти.

Професионално изготвените от нас флаери са страхотно допълнение към всяко едно събитие, пресконференция, презентация, откриване и практически всяко място, на което се събират много хора. Рекламата чрез флаери, никога не е била по-ефективна, благодарение на разнообразието от печатни технологии и медии, с които разполагаме.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.