Scroll to top
bg

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на каталози!

Когато говорим за каталог, всеки разбира, че става въпрос за красив, рекламен материал, който предлага важна и конкретна информация относно бизнес, продукт или услуга.

Кои сте Вие?
Какво предлагате на своите клиенти?
Кои са акцентите, върху които искате да се фокусирате?

Какво представлява един каталог?

Каталозите са актуален маркетингов инструмент за инициативите на много предприятия. Каталогат играе важна роля за офлайн привличане на клиенти и за предоставяне на подробна информация за продуктите и услугите, които марката предлага. Красивият дизайн на каталога играе жизненоважна роля, за да се превърне Вашата промоция в хит и да поддържате корпоративния си образ на пазара.

Точно като списание, което трябва да изглежда добре, един каталог трябва да бъде привлекателен. Ние от Acorn можем да създадем дизайн на Вашия каталог, така че да привлича повече клиенти към бизнеса Ви. С негова помощ Вие ще:

  • Ще успеете да привлечете целевата аудитория;

  • Ще осигури ясна и подробна информация за предлаганите услуги или продукти, материалите и начина им на изработка;

  • Ще подобрите имиджа на своята марка;

  • Ще можете да дадете на своите клиенти съдържание, което те да харесат и разгръщат отново и отново;

  • Ще предизвика повече доверие във вече съществуващите клиенти;

  • Ще можете да привлечете клиентите си към най-важните атрибути и предимства на Вашия бранд;

  • Ще привлечете нови клиенти.

Как да създадете каталог, който продава?

Създаването на един каталог, който притежава всички тези качества, изисква атрактивен дизайн, добре планирани оформления, привличащи вниманието изображения и специфично съдържание. За създаването на такъв тип каталог е нужен екип от професионалисти.

Каталог, включващ най-добрите изображения с конкретни детайли, може да предостави цялата информация на крайните потребители. Клиентът ще разгледа снимката на брошурата, преди да премине през писмената материя. Ето защо изображението на продукта трябва да бъде снимано професионално, трябва да изглежда естествено и добре проектирано. А текстовото съдържание, създадено за този каталог, трябва да допълва визуалния образ, който клиентът вече си е създал. Картината и съдържанието в комбинация осигуряват цялостната идея за Вашата марка, продуктите или услугите, които предлагате на своите клиенти.

Ние можем да Ви помогнем с дизайна на Вашия мечтан каталог. Изготвяме фирмени каталози, използвайки най-качествените печатни технологии – офсетов, дигитален и широкоформатен печат.

Как да направите страхотни снимки?

Може би си мислите, че все още не сте професионалист, но това изобщо няма значение. Има блогове или уебсайтове, които можете да посетите, които могат да ви предоставят много съвети за правене на професионални продуктови снимки.
Ако все пак искате да сте сигурни, че снимките са с високо качество, най-добре се обърнете към професионалист. Ние, в Acorn, ще Ви предложим всичко необходимо. С наша помощ ще създадете вдъхновяващи снимки, които ще предизвикват интереса на клиентите Ви. Ние знаем, че колкото по-привлекателни изглеждат Вашите продукти, толкова по-голяма е вероятността да получите продажба.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.