Scroll to top
bg

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на опаковки и етикети!

Знаете ли колко важна опаковка е за всеки бизнес? Може би се чудите защо? Все пак е просто опаковка, нали? Но това не е точно така. Създаването на правилната опаковка и етикет, който да залепите на продуктите си, играе по-голяма роля, отколкото можете да си представите. Когато проектирате правилния пакет за Вашите продукти, това говори много за Вашата компания и начин на работа. За това е толкова важно да обърнете допълнително внимание на опаковката на Вашия продукт. Ето още 3 причини:

1. Специалната опаковка Ви кара да се чувствате и изглеждате уникални

Когато Вашите продукти са опаковани с нещо, предназначено само за тях, това Ви отличава от тълпата. Създаването на уникална опаковака е много добра стъпка за брандиране и правене на Вашия бизнес разпознаваем. Създавайки най-доброто опаковане за Вашите продукти, клиентите ще имат ясна визия какво ще получат, преди да го получат. Това не е само опаковане. Това е силно маркетингово средство.

2. Цветната опаковка може да повлияе на покупката на клиента

Знаете ли, че цветовете играят важна роля, когато става дума за покупки? Правилните цветове на една опаковка могат да накарат клиента да реши да закупи Вашия продукт, вместо конкурентен. Бялото например създава усещане за чистота, простота и безопасност. В комбинация със злато или сребро добавя усещане за лукс. Ако се чудите какъв цвят да изберете, ние сме на среща да помогнем.

3. Опаковката може да направи Вашия бизнес марка

Брандирането е едно от най-важните неща, които можете да направите, ако искате да накарате клиентите си да разпознават Вашите продукти. И опаковката ще Ви помогне много за това. Когато намерите най-добрата опаковка за Вашите продукти, можете да ги направите част от Вашата марка. Вижте например Coca Cola. През годините марката остана вярна на първоначалния вид с няколко малки промени. И днес всеки човек по света може да го разпознае с лекота. Това е, което правилната опаковка може да направи за Вашия бизнес.

Изборът на добре създадена опаковка и етикет може да донесе много ползи за Вашия бизнес. Ето защо си струва да отделите малко време и да създадете най-доброто. И ние можем да помогнем.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.