Scroll to top
bg

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на плакати!

Замисляли ли сте се да използвате плакати за реклама на бизнеса си или конкретно събитие? Да, те може би изглеждат остарял начин за промотиране, но имат своите предимства. Ето защо да се доверите на плакатите за реклама на своя бизнес, конкретен продукт или услуга:

Размерът и количеството предлагат гъвкавост – две основни предимства на използването на плакати като рекламна среда за малък бизнес. С тях също:

Ще направите бързо впечатление

Можете да направите бързи, незабавни визуални впечатления на потенциалните клиенти. По-големи от брошури и листовки и по-малки от билбордове, плакатите, които се отличават с убедително послание и провокативен дизайн, се характеризират със своята ефективнос.

Ще осигурите непрекъснат достъп

Хората ще виждат Вашите плакати, докато ги оставите. От друга страна, известно е, че прекалено дълго изложени на нещо, ние хората привикваме към него и спираме да го забелязваме. Ето защо е добре периодично да променяте дизайна на плакатите. Способни са да достигнат до широка аудитория, особено в райони с голям трафик, където много хора вероятно ще ги видят.

Достъпни са

По-достъпни са от някои други методи за рекламиране, особено реклами, поставени във вестници и списания. Цената на „пускането на плакати“ очевидно ще зависи от размера, количеството и всички специални модификации. Но когато са закупени на едро, плакатите могат да струват само няколко лева всеки. Коефициентът на достъпност може да направи плакатите, благоприятстващи текущата кампания, в която всеки месец се представя ново съобщение.

Допълват Вашата идентичност

Създайте симетрия с други маркетингови инициативи, за да подсилите Вашата корпоративна идентичност. Всъщност плакатите трябва да се използват за създаване на такава симетрия, доколкото става въпрос за цветовете, логото и съобщенията на Вашата компания. Вашите клиенти трябва да виждат сходства между външния вид, усещането и съобщенията на Вашия уебсайт.

Допълнителна възможност за печалба

С помощта на плакатите предоставяте още една възможност да извлечете печалба от популярна маркетингова кампания. Например, можете да дублирате онлайн реклама под формата на плакат също толкова лесно, колкото можете да създадете плакат и след това да дублирате популярността му в по-малкия формат на флаер.

С тях можете да приканвате клиентите да посетят сайта Ви

Например, плакат може да бъде персонализиран така, че да съдържа код за отстъпка или бърз отговор (QR). Последният, който прилича на квадратен баркод, може да съхранява информация, която вероятно бихте искали да имат потенциални клиенти, като например вашия бизнес адрес, телефонен номер, имейл адрес и URL на уебсайта.

 

Без значение какво искате да съдържа Вашият плакат, той може да бъде изработен бързо и професионално от нашият екип. Свържете се с нас, за да обсъдим как заедно да превърнем идеите Ви в реалност.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.