Scroll to top
bg

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на POS материали!

POS материалите се използват за провеждане на рекламни кампании, изложби и презентации. Като ефективен маркетингов инструмент, добре обмислените и правилно представени POS материали привличат вниманието на потребителите и насърчават доверието към марката. Поради привлекателния си и информативен характер, POS материалите са в състояние да стимулират покупките директно на мястото на продажба. Ето какво още могат да направят те:

Ползи от изработването на POS материали

Привличат погледите

Използването на POS материали увеличава шанса купувачите да забележат Вашата марка и да направят продажбата.

Помагат за локализирането на продуктите

Това предлага много повече гъвкавост за търговците на дребно по отношение на това къде да поставите продукта си. Вашият продукт вече не е притиснат в ъгъла или някъде ниско на рафта. Вместо това може да бъде точно по средата на силно пресечени зони в магазина или да привлече вниманието на клиента към рафта.

Насърчават импулсните покупки

Приканете клиентите да купуват Вашия продукт, тъй като те вече са в магазина, купувайки нещо. Добре поставеният POS дисплей действа като умна реклама и има по-голяма вероятност клиентът да купи този продукт точно там. Ако купувачите вече правят покупка, има по-голям шанс да добавят нещо ново в кошницата си. Много покупки често са непланирани, особено в хранително-вкусовата промишленост, което означава, че ефективното показване на търговски обекти и маркетингът оказват дълбок ефект върху вашите продажби.

Какво представляват POS материалите?

Само част от POS материалите включва:

  • Ценови етикети

  • Опаковки

  • Промоционални щандове

  • Сборни щандове

  • Банери

  • Твърди плакати и др.

Нашият екип от дизайнери е готов да предложи най-креативните решения за разработване на ефективни POS материали. Свържете се с нас, за да получите най-добрата оферта според нуждите си. Неща като плакати, скреч карти, уоблер, подови стикери, шелфлайнери, некхенгери, и стопери не са ни чужди. Да, можем да направим всяко едно от тях точно както го искате и с внимание към всеки детайл.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.