Scroll to top

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на рекламни карета|

Рекламно каре. Един от класическите методи за реклама и един от най-ефективните. Използването на рекламно каре е метод за рекламиране на даден бизнес, който използва правоъгълно изображение, което е поместено в горната, долната или страничната част на вестник или списание.

Но кое прави едно рекламно каре толкова ефективно?

Едно рекламно каре показва много ясно какво иска да каже бизнеса, който рекламира.Тук има много малко място за информацията, тъй като цялата идея е да дадете на читателя решение на проблем, а той да потърси Вашата компания за повече информация.

Друга причина, поради която тези реклами се считат за адекватни, е, че обикновено се поставят точно в рамките на зрението на читателя, което ги прави много лесни за запомняне.

Как да създадете подходящо рекламно каре?

Всеки ден се сблъскваме с рекламни карета, поместени във вестници и списания, но колко от тях са запомнящи се? Нашият екип знае как да представи продукт или услуга по такъв начин, че да спечели вниманието на потребителя и да предизвика интерес към Вашата компания.

Дизайнът на едно рекламно каре е ключът към една успешна, ефективна и работеща реклама. Той предава заложеното от Вас послание и в идеалния вариант кара потребителя да предприеме конкретното желано действие. Ето защо, ако искате ефективна реклама, привличането на повече клиенти и повече популярност за марката си, доверете ни се за създаването на естетически издържано рекламно каре.

В него ще използваме правилните цветове на Вашия бранд, както и ще поместим само най-необходимата информация, от която клиентът има нужда, за да се поинтересува повече от продукта или услугата, които предлагате.

Нещо повече. При изготвянето на рекламно каре ще получите пълна информация за размерите и къде е най-добре да бъде използван всеки един от тях, за да изглежда карето максимално добре, а рекламата – максимално ефективна. Доверете се на специалистите и поръчайте своето рекламно каре при нас, още сега!

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.