Scroll to top
bg

Дигитални услуги

Дизайн за имейл маркетинг!

Проверявате имейла си доста често, нали?  Вашите потенциални клиенти също правят това. Имейл маркетинга е важна част от бизнеса ви, която задължително трябва да развиете. Шансът те да видят имейла, който сте изпратили в огромен. Вижте какви са ползите от използването на имейл маркетинг:

1. Високи резултати на ниска цена

При имейл маркетинга определено има възвръщаемост на инвестицията, и то в четирицифрен процент. Можете на ниска цена да достигнете до голяма аудитория от хора.

2. Имейл маркетинга е подходящ както за големи и вече развити бизнеси, така и за малки, току що прохождащи бизнеси

Не се заблуждавайте, че имейл маркетинга е метод за достигане до група от хора, предназначен само за големите компании. Можете да използвате имейл маркетинга, дори все още да не сте развили бизнеса си. Имате възможност да достигнете до можество хора, ако имате добра стратегия, планиране и изпълнение.

3. Помага за откриване на нови клиенти

Можете да представяте продукта си както пред настоящи, така и пред бъдещи потенциални клиенти. Достатъчно е само да имате добра стратегия. В зависимост от бизнеса Ви, можете да предложите подарък, тестване на продукта, промокод за отстъпка и т.н. По този начин имате възможността да привлечете вниманието на хора, които в бъдеще ще бъдат много по – склонни да закупят продукт от Вас.

4. Можете да задържате клиентите си

Имейл маркетинга ще Ви помогне да задържите клиентите. Не е достатъчно просто да привлечете група от хора, трябва да ги задържите и да ги накарате да повярват, че продуктите Ви си заслужават. Можете да постигнете това като ги информирате за всички промоции, новини около продукта, интересно и полезно съдържание, важни съобщения и т.н.

5. Имейл маркетингът се справя дори по - добре от социалните мрежи

Чрез имейлите си можете да достигнете до хора, които са дали съгласието си да получават информация от Вас чрез абониране. При социалните мрежи нещата не стоят по същия начин. Повечето хора попадат на реклами без да са дали съгласието си. Шансът да разгледат страницата Ви е минимален. Поради тази причина, имейл маркетинга е неизменна част от всеки бизнес.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.