Scroll to top

Дигитални услуги

Дизайн за публикации и постове в социалните мрежи|

Знаехте ли, че маркетинга на може да ви помогне да развиете бизнеса си? Благодарение на него ще достигнете до повече потенциални клиенти, ще изградите общост и ще ангажирате хора – купувачи. Когато чуят маркетинг, повечето хора правят асоциация с Facebook. Всъщност има много други платформи, които могат да Ви помогнат да развиете бизнеса си. Има наистина много възможности да достигнете до голяма аудитория от хора. Вижте кои са социалните медиини платформи, които можете да използвате, за да развиете бизнеса си:

Facebook

Това е платформа, чрез която можете да достигнете до много потенциални клиенти. Постоянното публикуване на рекламни постове в Facebook е един от най – популярните и ефектни начини за развиване на бизнес.

Twitter

Опциите, които тази платформа Ви предлага са изключително подходящи за развитието на бизнеса ви. Можете да използвате Tweet, hashtag или обикновена картинка. Чрез Twitter можете да наберете голяма група хора, които тръсят нови продукти на добри цени.

Instagram

Можете да представите бизнеса си и там. Тази мрежа започва да набира все повече популярност, а това Ви дава възможност да покажете продуктите си пред всеки един от тях. Instagram е платформа, чрез която можете да покажете продукта си пред голяма аудитория от хора. Предлага инструменти, които ще Ви помогнат да популяризирате продуктите си по нов начин.

Linkedln

Това е платформа, която е фокусирана изцяло върху създаването на бизнес връзки. Linkedln ще Ви бъде от полза, защото с помощта на тази платформа ще усъвършенствате бизнеса си и ще съзададете взаимоотношения с множество хора.

Pinterest

Платформа, която ще Ви помогне да откриете много нови неща. Чрез нея можете да покажете продуктите си на голяма аудитория от хора и да ги насърчите да го поръчат.

 

В която и рекламна платформа да решите да рекламирате бизнеса си, той има нужда от красиво създадени постове, с които да привлечете вниманието на клиентите си. Ние можем да Ви помогнем, създавайки дизайни, които да се открояват.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.