Scroll to top
bg

Дигитални услуги

Дизайн за публикации в социалните мрежи!

Знаехте ли, че маркетинга на може да ви помогне да развиете бизнеса си? Благодарение на него ще достигнете до повече потенциални клиенти, ще изградите общост и ще ангажирате хора – купувачи. Когато чуят маркетинг, повечето хора правят асоциация с Facebook. Всъщност има много други платформи, които могат да Ви помогнат да развиете бизнеса си. Има наистина много възможности да достигнете до голяма аудитория от хора. Вижте кои са социалните медиини платформи, които можете да използвате, за да развиете бизнеса си:

Facebook

Това е платформа, чрез която можете да достигнете до много потенциални клиенти. Постоянното публикуване на рекламни постове в Facebook е един от най – популярните и ефектни начини за развиване на бизнес.

Twitter

Опциите, които тази платформа Ви предлага са изключително подходящи за развитието на бизнеса ви. Можете да използвате Tweet, hashtag или обикновена картинка. Чрез Twitter можете да наберете голяма група хора, които тръсят нови продукти на добри цени.

Instagram

Можете да представите бизнеса си и там. Тази мрежа започва да набира все повече популярност, а това Ви дава възможност да покажете продуктите си пред всеки един от тях. Instagram е платформа, чрез която можете да покажете продукта си пред голяма аудитория от хора. Предлага инструменти, които ще Ви помогнат да популяризирате продуктите си по нов начин.

Linkedln

Това е платформа, която е фокусирана изцяло върху създаването на бизнес връзки. Linkedln ще Ви бъде от полза, защото с помощта на тази платформа ще усъвършенствате бизнеса си и ще съзададете взаимоотношения с множество хора.

Pinterest

Платформа, която ще Ви помогне да откриете много нови неща. Чрез нея можете да покажете продуктите си на голяма аудитория от хора и да ги насърчите да го поръчат.

 

В която и рекламна платформа да решите да рекламирате бизнеса си, той има нужда от красиво създадени постове, с които да привлечете вниманието на клиентите си. Ние можем да Ви помогнем, създавайки дизайни, които да се открояват.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.