Scroll to top
bg

Външна реклама

Дизайн за рекламни съоражения!

Виждате стотици външни реклами всеки ден и дори повече, ако живеете в голям град. Но припомнянето Ви за тези реклами вероятно е близо до нула. Използването на този тип реклама може да се окаже загуба на ресурси, ако не е направено правилно, или истинска благословия за бизнеса, ако са използвани правилните похвати.

Видовете рекламни съоръжения

Рекламните съоръжения са ключов маркетингов инструмент, тъй като достигат стотици хиляди хора пеша, в градски транспорт или с кола. Обикновено е много бързо и впечатляващо. Най-често срещаните форми на външни медии включват:

  • Реклама на билборд;

  • Дисплеи на място за продажба;

  • Автобусни спирки, павилиони и телефонни кабини;

  • Транзитна реклама и опаковки, като например за таксита, автобуси, метро и влакове;

  • Мобилни билбордове.

Съвети за успешно създаване на рекламни съоръжения

Подхождайте към стратегията си на открито с внимателно планиране и прецизност, за да гарантирате, че получавате най-голям удар за Вашата рекламна стратегия. Живеем в свят, управляван от смартфони и други преносими устройства. Вниманието на средния потребител е привлечено от малък екран, а не към билбордове и транзитни опаковки.

Направете Вашата стратегия за реклама на открито по-добра: Подхождайте към външната си реклама като към нещо, което ще създаде раздвижване. Хората ще го видят, запишат и ще го споделят в социалните медии.

По-малко е повече: Външната реклама хваща окото за секунда или две – ако имате късмет. Не искате да насищате рекламата със съобщения и призиви за действие. Бъдете прости и оставете няколко думи и зашеметяващи визуализации да привлекат вниманието на потребителите. Мислете за външни медии като за начало на разговори. Рекламните съоръжения са там, за да информират, а просто да интригуват клиента.

Понеже обичаме предизвикателствата, сме винаги готови да изработим за Вас рекламна визия за билборд, ситилайт или плакат. Градската среда е претъпкана с билбордове, но забелязваме само малка част от тях. Ако не искате Вашата визия да потъне в морето от незабелязани, ни гласувайте доверие. Ние знаем как да я направим забележима, интригуваща и запомняща се.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.