Scroll to top
bg

Фирмена идентичност

Дизайн на фирмени папки!

Знаете ли че, детайлите имат голямо значение, щом стане въпрос за един бизнес?

Когато обръщате внимание на детайлите, Вашият бизнес изглежда по-добре в очите на клиентите и партньорите. Но какво означава да обръщате внимание на детайлите?

Защо брандингът е толкова важен?

Брандингът е много важен за всеки един бизнес, защото има цялостно отражение върху него. Той може да промени начинът, по който хората гледат на Вашата компания, да привлече нови клиенти и партньори. Изграден правилно, един добър брандинг може да увеличи многократно потенциала на бизнеса Ви.

Силата на детайлите!

Когато става въпрос за официална кореспонденция, бизнес събития или семинари, фирмените папки са детайл, който може да има голям принос върху имиджа на компанията Ви. Фирмените папки, брандирани с Вашето лого и визия, допринасят за завършения вид и цялостната концепция на Вашия бизнес. Когато представяте документи, грижливо подредени в папка с Вашето лого, показвате на своите клиенти, че сте сериозна компания, която изпипва детайлите до съвършенство. Това ще увеличи доверието на Вашите клиенти и партньори. Ще им покаже, че във Ваше лице могат да открият всичко, от което се нуждаят.

Нещо повече, когато гледат папка с Вашето лого, те ще запомнят бранда и ще се връщат към него отново и отново, когато имат нужда.

Защо да брандирате дори папките?

Всяка една официална кореспонденция или презентация заслужава да бъде представена по възможно най-стилния начин, а фирмените папки правят точно това – те Ви представят, дори когато Вас Ви няма. Достатъчно е, че просто лежат на бюрото на Вашите клиенти и партньори и се отличават от стандартните бели и сиви документи. Те са един пасивен начин да привлечете вниманието на клиенти и партньори, който ще Ви се отплати с времето.

Брандираните фирмени папки са чудесен начин да брандирате бизнеса си и да улесните своите клиенти. Папката е материал, който може да бъде използван многократно. Така печелите както Вие, така и клиентите Ви!

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.