Scroll to top
bg

Фирмена идентичност

Лого дизайн |

Едно лого може да бъде описано като лицето на Вашата компания. Доста често това е първото нещо, което потенциалният клиент ще забележи за Вашия бизнес. То е много повече от просто изображение; То е важна основа за брандирането на Вашата компания. Често се казва, че клиентите формират мнение за компания за секунди. Добре проектирано, логото е лесен начин да предадете на потенциалните клиенти, че вашият бизнес е професионален, надежден и осигурява качествени стоки или услуги.

Какво прави едно лого достатъчно добро за брандинга?

Логото трябва да бъде достатъчно отличително, за да бъде лесно разпознаваемо, и достатъчно просто за работа в множество медии. Добре създадено, то е запомнящо се и прави страхотно първо впечатление. То трябва да е ефективно при всякакъв размер – независимо дали е на билборд или на химикалка. Доброто лого оказва влияние както в цвят, така и в черно и бяло.

Кои детайли трябва да се вземат под внимание при изработването на лого?

Вниманието към детайлите е особено важно. Особено голямо внимание трябва да се обърне на всеки елемент от логото, включително цветове, форми и шрифтове. Всички те помагат да се предаде съобщение за Вашата марка. За сравнение, една фитнес зала може да избере да използва дебели, смели шрифтове за своето лого, докато агенцията за планиране на сватби може да използва фантастични, наклонени шрифтове за логото си, за да създаде романтичен ефект и да привлече хора, които резонират на същата вълна.

Визуализациите и изображенията трябва да са подходящи за Вашата компания, за да избегнете несъответствия или объркване. Всички цветове, форми, изображения и шрифтове трябва да съответстват на идеята и да предадат посланието, което компанията иска да предаде на своите клиенти. Много е важно Вашето лого да предава правилното съобщение за Вашата компания.

Защо да изработите своето лого при нас?

Ние знаем, че добрият лого дизайн е едновременно специфичен за всеки бранд, но и достатъчно изчистен, за да бъде лесен за запомняне. Затова, когато работим върху всеки проект, ние взимаме предвид идентичността на марката и я прехвърляме върху логото.

Клиентите ни получават лого, което напълно отговаря на техните изисквания. Нещо повече – освен него, Вие получавате и пълен набор от инструкции, които ще Ви помогнат да извлечете максимума от Вашето ново лого във всяка една медия, в която искате да го използвате.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.