Scroll to top

Дизайн на рекламни материали

Дизайн на нестандартни изделия|

В света на маркетинга, да останете на крачка пред конкурентите си често не е достатъчно, за да спечелите инерция и успех. Много компании, останали в книгата за продажби и маркетинг от преди двадесет години – все още разчитат на скъпи директни пощенски писма, каталози, рекламни билбордове, телевизионна реклама, спам имейли и други видове кампании. Проблемът с тези методи е, че потребителите са станали много добри в игнорирането на всички тези тактики, с които компаниите се опитват да привлекат вниманието им. Стандартната реклама все по-малко им влияе.

Какво да правите в този случай?
Как отново да си върнете вниманието на клиентите си? 

Направете го с помощта на нестандартни изделия и реклама.

Какво представлява нестандартната реклама?

Нетрадиционният маркетинг е всяка нетрадиционна, стратегическа маркетингова програма, дейност или тактика, която използва необичайни методи, за да достигне до нова целева аудитория. Тъй като маркетингът постоянно се променя, тактиките, които се считат за “нетрадиционни”, ще продължат да се развиват с течение на времето.

Няколко типа нетрадиционен маркетинг, които да имате в предвид

Събития / семинари – промоционална стратегия, която включва контакт лице в лице между компании и техните клиенти на специални събития като концерти, панаири и спортни събития.

Уличен маркетинг – използвайте нетрадиционни методи и рекламни пространства, за да спечелите по-голямо внимание за рекламна кампания. За разлика от партизанския маркетинг, който може да се осъществи онлайн, уличният маркетинг е ограничен до улицата и други обществени места.

Скрита реклама – маркетингова техника, която рекламира продукт на хората, без те дори да го осъзнават. Когато потребителите не разпознаят рекламата такава, каквато е, те нямат възможност да се откажат, ако не искат да я гледат.

Как Acorn може да Ви помогне?

Всички видове нетрадиционна реклама, изискват изработването на нетрадиционни рекламни материали, с помощта на които да бъде осъществена връзката с клиента. Тези рекламни материали включват:

  • Дисплей;

  • Изложбени щандове;

  • Банери;

  • Палетни зони.

Ние можем да изработим всичко това, както и много други нестандартни материали, които да използвате. Свържете се с нас за повече информация и консултация.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.