Scroll to top
bg

Печатни услуги

Печат върху текстил!

Има пет основни метода за печатана върху текстил като това са блок, ролен печат, тампонен, трансферен печат и мастилено-струйни методи.

Блок печат

Блоковете обикновено са изработени от дърво, а дизайнът е ръчно резбован, така че да изпъква релефно на фоновата повърхност. Пастата за печат се нанася върху дизайнерската повърхност на блока и след това блокът се притиска към тъканта. Процесът се повтаря с различни дизайни и цветове до завършване на модела.

Мастилено-струен печат

Мастилено-струйният печат е вид компютърен печат, който пресъздава цифрово изображение чрез изтласкване на капчици мастило върху хартия и текстил. Мастиленоструйните принтери са най-често използваният тип принтери. В термичен мастиленоструен принтер малките резистори създават топлина и тази топлина изпарява мастилото, за да създаде балон. Докато балонът се разширява, част от мастилото се изтласква от дюза върху хартията или текстила. Когато балонът „изскочи“ (свива се), се създава вакуум. Това дърпа повече мастило в печатащата глава от касетата.

 

Какъв по-добър начин да рекламирате бизнеса си от това да имате Ваше брандирано работно облекло? Печатът върху тениски, якета, ризи, панталони Ви дава възможност да развихрите въображението си и сами да изберете дизайна на дрехите, които Вие и Вашите случители носите. При нас можете да създадете висококачествени работни облекла, които с които ще покажете професионализма си.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.