Scroll to top
bg

Печатни услуги

Ситопечат!

Ситопечатът е процесът на прехвърляне на шаблонен дизайн върху плоска повърхност с помощта на сито изработено от пореста, фино изтъкана тъкан опъната върху алуминиева рамка. Като формирането на изображението в ситото става като част от дупките се запушват с непропусклив материал, а отворените пространства са там, където ще се появи мастилото.

Ситото се поставя върху парче суха хартия или плат. Мастилото е поставено в горната част на екрана и се използва гумен ракел, за да избута мастилото равномерно в отворите на ситото. Ако на една и съща повърхност се отпечатва повече от един цвят, мастилото се оставя да изсъхне и след това процесът се повтаря с друг екран и различен цвят мастило.

Използването на ситопечат дава възможност да се печата не само върху хартия, но и върху текстил, пластмаса, стъкло, керамика, метал, кожа и други материали, както и върху предмети с неправилна форма. Това прави ситопечатът един от най-популярните методи за отпечатване на щампи върху тениски и други видове дрехи в модната индустрия.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.