Scroll to top
bg

Фирмена идентичност

Сувенирна реклама!

Искате ли да накарате клиентите си да се почувстват важни и ценени?
Искате ли да ги накарате да се усмихнат?
Направете го с подаръци под формата на сувенирна реклама!

Идеята за подарък се използва от всяка индустрия сега, за да се постигнат по-добри отношения с клиентите, а компаниите да станат по-популярни. Използването на сувенирна реклама има редица предимства за бизнеса, ако се планира правилно. Ето как да постигнете най-доброто с помощта на сувенирна реклама:

Изберете правилната сувенирна реклама

Дайте рекламни артикули, които могат да се използват редовно, лесно и дълго време. Това обикновено помага много, за да помогнете на хората да говорят за Вашата марка. Безплатната реклама за дълго време е безценна. Подаръци като химикалки или чанти могат да се използват във всеки тип възрастови групи. Календарите за маса са друг добър вариант за професионалния клас, заедно с може би ключодържатели, портфейли, облекла или чаши, които са популярни сред много компании.

Направете връзката между подаръка и услугата, която предлагате

Ако подаръкът, който се използва за промоция, по някакъв начин е свързан с продукта, с който се предлага, той оставя впечатление за двойна полза в съзнанието на Вашите клиенти. Да да кажем, че нова паста за зъби на пазара може да бъде от полза, ако четка за зъби е подарена заедно с нея с името на фирмата или марката на пастата за зъби. Малките подаръци, които могат да бъдат използвани заедно с предлаганите продукти, както и всеки ден, ще бъдат от полза за Вашата клиентска база и когато го използвате, те напомнят за Вашите продукти.

Не забравяйте за цветовете

Друг важен фактор, който трябва да се вземе предвид при промоционалните артикули, са цветовете и името на марката. Цветовете и името на марката са два задължителни елемента на даден подарък, за да може този подарък да върши работа за популяризиране. В съзнанието си, когато видите цветовете, си спомняте марката, която е свързана с тези цветове. Името на марката, което познаваме и на което се доверяваме, заедно с цветовете, свързани с този продукт, действат като връзка между продукта, така че клиентите да ги разпознаят заедно веднага. Това е ключът към добрата промоция.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.