Scroll to top

Фирмена идентичност

Сувенирна реклама!

Искате ли да накарате клиентите си да се почувстват важни и ценени?
Искате ли да ги накарате да се усмихнат?
Направете го с подаръци под формата на сувенирна реклама!

Идеята за подарък се използва от всяка индустрия сега, за да се постигнат по-добри отношения с клиентите, а компаниите да станат по-популярни. Използването на сувенирна реклама има редица предимства за бизнеса, ако се планира правилно. Ето как да постигнете най-доброто с помощта на сувенирна реклама:

Изберете правилната сувенирна реклама

Дайте рекламни артикули, които могат да се използват редовно, лесно и дълго време. Това обикновено помага много, за да помогнете на хората да говорят за Вашата марка. Безплатната реклама за дълго време е безценна. Подаръци като химикалки или чанти могат да се използват във всеки тип възрастови групи. Календарите за маса са друг добър вариант за професионалния клас, заедно с може би ключодържатели, портфейли, облекла или чаши, които са популярни сред много компании.

Направете връзката между подаръка и услугата, която предлагате

Ако подаръкът, който се използва за промоция, по някакъв начин е свързан с продукта, с който се предлага, той оставя впечатление за двойна полза в съзнанието на Вашите клиенти. Да да кажем, че нова паста за зъби на пазара може да бъде от полза, ако четка за зъби е подарена заедно с нея с името на фирмата или марката на пастата за зъби. Малките подаръци, които могат да бъдат използвани заедно с предлаганите продукти, както и всеки ден, ще бъдат от полза за Вашата клиентска база и когато го използвате, те напомнят за Вашите продукти.

Не забравяйте за цветовете

Друг важен фактор, който трябва да се вземе предвид при промоционалните артикули, са цветовете и името на марката. Цветовете и името на марката са два задължителни елемента на даден подарък, за да може този подарък да върши работа за популяризиране. В съзнанието си, когато видите цветовете, си спомняте марката, която е свързана с тези цветове. Името на марката, което познаваме и на което се доверяваме, заедно с цветовете, свързани с този продукт, действат като връзка между продукта, така че клиентите да ги разпознаят заедно веднага. Това е ключът към добрата промоция.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.