Scroll to top
bg

Външна реклама

Табели, светещи кутии и обемни букви!

Табелата обикновено се определя като всеки вид графичен дисплей, предназначен да предава информация на аудитория. Виждаме табели всеки ден – те са съществена част от живота. Има пътни знаци, указващи с каква скорост да шофирате до или посоките до най-близкия град. Навсякъде из нашите градове има табели за здраве и безопасност с информация и инструкции от обществения транспорт до кутиите за отпадъци и имената на улиците. Дори повече табели за магазини са изобилни, като се определят подробно работно време плюс дисплеи на отстъпки и сделки. Табелите са навсякъде.

Каква е целта на една табела?

Обикновено табелите имат тенденция да служат на няколко общи цели: да популяризират, идентифицират, предоставят информация, дават указания или да повишават информираността за безопасност.

Рекламата и маркетинга обичат табелите

Табелите често се използват за реклама и маркетинг от компании или организации. Решенията за външни табели са алтернативен и успешен начин за рекламиране на марка. Всъщност табели на открито могат да бъдат повече от старомодния знак, който идва на ум. Често се използват маркови материали за външен маркетинг и като външна табела.

Можете да ги използвате за привличане на клиенти

Използването на табели, отвътре и отвън, може да привлече клиенти към бизнеса Ви. Това е първото взаимодействие, което потребителят има с един магазин. За да привлекат клиенти отвън, стикерите, табелите на прозорците и особено led дисплеите могат да бъдат успешни в създаването на любопитство и насърчаване на клиентите да влязат в бизнес и да похарчат малко пари вътре. Те могат да бъдат алтернативен канал за показване на Вашите продукти, докато вкарате потенциални клиенти във Вашия магазин.

Спечелете признание

Табелите често се създадват, за да помогнат на хората да разпознаят или идентифицират място или марка. Например знаците ни помагат да идентифицираме коя тоалетна да използваме. По отношение на марките, табелите позволяват на марките да бъдат разпознати незабавно на пръв поглед само по знак. Това може да бъде много ефективен начин за повишаване на осведомеността дори за по-малки предприятия.

Ние ще Ви изготвим табели, които да бъдат забелязвани и да бъдат разбирани от пръв поглед. Така ще извлечете максимума от тях без значение дали те са информативни или рекламни. Целта е да работят за Вас, а Вашите цели са и наши цели.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.