Scroll to top
bg

Фотографски и видео услуги

Видео и фотография с дрон!

Фотографията с дрон е заснемане на неподвижни изображения и видео от дистанционно управляван или автономен безпилотен летателен апарат, известен също като дрон.

Фотографията с дрон позволява заснемането на изображения и аудио / видео, което може да не е възможно по друг начин за фотографи и видеографи. Този капацитет може да бъде активиран от летателните способности на дронове, малкия им размер или способността им да понасят тежки условия.

Щом стане въпрос за бизнес, фотографията и видео заснемането с дрон са важна част от стратегията на всяка компания, която иска да се отличава от конкурентите.  Ето защо:

Помага Ви да се откроите

Маркетингът се основава на реализации. Ако Вашият маркетинг не продава Вашия продукт или услуга, той се проваля. Използването на видео и фотография с дрон Ви предоставят интересна възможност да се отделите от конкурентите си и да излъскате професионалния си облик.

Показва Ви в нова, уникална светлина

Добрата бизнес стратегия включва да разкажете на клиентите си история. Историята за Вашата марка, хората, които работят там, и причините, поради които се вълнувате от това, което правите, какво имате да предложите … Интегрирането на дрон видеография и фотография позволява на много фирми да покажат различна перспектива или поглед върху своята работа.

Показва способностите Ви

Може да е трудно да покажете на какво е способна Вашата компания.

 

Ако не сте напълно запознати с възможностите, които видео и фотографията с  дрон предлагат, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим възможностите на този тип заснемане за Вашия бизнес.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.