Scroll to top
bg

Фотографски и видео услуги

Видео заснемане!

Безспорно видео маркетингът е едно от най-новите попълнения към Вашата промоционална кутия с инструменти. Наистина ли си струва да обмислите използването на видеоклипове за популяризиране на Вашия бизнес? Имате ли достатъчно ресурси за създаване и използване на видео съдържание в маркетинга си?

Отговорът е прост: Да, заслужава си Не само защото всеки го прави, но и защото видеото е един от най-универсалните и печеливши инструменти за дигитален маркетинг. Ето няколко причини, които ще Ви убедят да започнете да използвате видео за своите маркетинг цели:

Видеото увеличава продажбите

Видеоклиповете могат да Ви спечелят сериозни пари. Добавянето на видеоклип на продукта към целевата Ви страница може да увеличи продажбите с 80%. Видеото също може да доведе директно до продажби. Проучванията показват, че 74% от потребителите, които са гледали видео с обяснител за даден продукт впоследствие са го купили.

Видеото повишава доверието към компанията Ви

Доверието е основата на реализациите и продажбите. Но изграждането на доверие трябва да бъде цел сама по себе си. Цялата концепция за маркетинг на съдържанието се основава на доверие и създаване на дългосрочни отношения. Спрете да продавате и оставете хората да идват при Вас, като им предоставяте интересна и полезна информация под формата на видео.

Сайтът Ви ще се открива по-лесно в Google

Видеоклиповете Ви позволяват да увеличите времето, прекарано от посетителите на Вашия сайт. Така по-продължителната експозиция изгражда доверие и сигнализира на търсачките, че Вашият сайт има добро съдържание.

Acorn toper footer

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.