Scroll to top

Фирмена идентичност

Визитни картички!

Въпреки сравнително малкия размер, една визитна картичка може да бъде от решаващо значение за развитието на Вашия малък бизнес. Вашата визитна картичка често е основен начин да представите Вас и Вашия бизнес пред партньори и клиенти. Тя е събирателен образ на Вас, на Вашия бранд, на всичките Ви ценности, цели, визия, концепция и имидж.

Добре изработената визитна картичка говори достатъчно за Вас, представяйки най-силните Ви страни, без да бяга от своята основна функция – да информира. Тя дава кратка, но специфична информация за това, кой сте Вие, с какво се занимавате и как другите да се свържат с Вас. Но визитната картичка, Ви дава много повече. С нея:

Създава добро първо впечатление

Тъй като визитките са част от въведение, те са важни за създаване на благоприятно първо впечатление. Атрактивна, привличаща вниманието визитна картичка с цялата необходима информация за контакт може да привлече вниманието на Вашия потенциален клиент и да Ви помогне да останете в паметта му дълго след първоначалната Ви среща.

Помага да се създаде бранд

Създаването на визитки може да Ви помогне да установите марката си, което прави Вашата компания по-лесно разпознаваема. Добре изглеждаща визитна картичка, с нанесена цялата информация за бранда и човека, може да е страхотен начин да привлечете повече хора към своя бранд.

Лесно преносима е

Визитките могат да дойдат с Вас навсякъде, което ги прави основен инструмент за мобилен маркетинг, ако бизнесът Ви изисква да пътувате често. Ако често посещавате търговски изложения или бизнес конвенции, например, визитките могат да улеснят процеса на установяване и поддържане на контакти, което може да доведе до бъдещи бизнес възможности.

Ние можем да Ви изработим професионална визитна картичка, отговаряща на всички Ваши изисквания и съобразена със същността на бизнеса Ви. Ние работим само с отбрани, висококачествени материали, които допълнително усилват усещането, че Вие, нашите клиенти, сте най-добрите в бранша, в който развивате бизнеса си.

Процеси и начин на работа

Три лесни стъпки, които ще превърнат вашите идеи в реални проекти!

01.

Стъпка първа

Свържете се с нас за да уточним среща, на която да обсъдим всички аспекти на задачите и да установим крайните дати за реализацията им.

02.

Стъпка втора

Изпращаме предложения по предварително уговорени задачи и техните задания, които да обсъдим и при необходимост да се направят корекции, преди окончателното им предаване.

03.

Стъпка трета

Предаване на дизайните и/или техните файлове за печат и отпечатани рекламни материали след одобрени мостри, монтаж на съоражения и доставка до адрес на рекламните материали.

Още услуги от тази категория

Изберете търсената от вас услуга

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Обработка на снимки

Освен, че ще можем да правим страхотни снимки, ние в Acorn можем и да ги

Вижте услугата

Custom Alignment

Shortcode Settings: Box layout — Default; Alignment — Left / Center / Right;

Индивидуален подход към всеки дизайн и реклама

Свържете се с нас, ако не откривате услугата, от която имате нужда.